Lägenhet Lago 2 + 2 personer. 58 kvm.

I lägenhetshyran ingår fri WiFi , fri parkeringsplats, sänglinne & handdukar och ett generöst utrustat kök för självhushåll. Veckopriset gäller för 2 personer.Tillkommande kostnad för gäst 3 är 100 Euro och för gäst 4 är 100 Euro.

Lago är en stor och rymlig hörnlägenhet på 58 kvm. Ingången till lägenheten är i anslutning till altanen dit en trappa leder upp. Vardagsrummet är separerat från köket och takhöjden i vardagsrummet imponerar. Det är möblerat med fåtöljer en divansoffa som går att använda som extrasäng, TV och stereo. I lägenheten är det fin utsikt från alla fönster. Det är möjligt med en extrasäng ytterligare i vardagsrummet.

Det rymliga köket har en mer separat placering än i de övriga lägenheterna. Köket är fullt utrustat för självhushåll med allehanda porslin och kokkärl. Matbordet är rektangulärt med två stolar och en lång sittbänk. I köket finns gasspis och ugn, diskmaskin, kylskåp med kylfack, kaffebryggare och vattenkokare.

I sovrummet finns en AC anläggning som drivs av vår egenproducerade solenergi från solpaneler på gården. Använd gärna AC under dagtid. Sovrummet är rymligt möblerat med en stor dubbelsäng och byrå. En halvtrappa upp är badrummet med dusch beläget där finns också flera garderober, strykjärn och elektrisk fläkt. Hårfön finns.

Altanen ligger nära lägenheten Panoramas uteplats och privat känsla mellan uteplatserna skapas med växter på spaljeer och pergola. Från den privata möblerade altanen som är mindre än Panoramas altan är det en härlig utsikt över vinfälten och berget . 

Gäster på Residenza Cornino är välkomna till trädgården med poolområdet. Skugga finns under pergola och parasoller vid poolen. Det finns en gemensam grillplats i söderläge där det går utmärkt att grilla. Dessutom finns en stor gemensam pergola i västerläge där solnedgången kan avnjutas och varifrån man ser San Gimignano. Utsikten är milsvid och hänförande över mjuka kullar med vingårdar, vinfält och olivlundar och de blå bergen i fjärran. 

 

Foton på lägenhet Lago och Residenza Cornino