Lägenhet Olivo 50 kvm för 2 personer eller 80 kvm för 4 Personer

I lägenhetshyran ingår fri WiFi , fri parkeringsplats, sänglinne & handdukar och ett generöst utrustat kök för självhushåll.

Olivo är en mycket rymlig ljus och sval lägenhet. Här på gården ligger lägenhet Olivo närmast olivlunden därav namnet Olivo. Entrén till lägenhet Olivo är direkt från altanen till vardagsrummet med gobeläng på väggen och möblerat med soffa fåtöljer TV och stereo. I det kombinerade vardagsrummet och köket finns ett stort matbord med stolar och med utsikt över olivlunden. På loftet en trappa upp är sovrummet beläget möblerat med en dubbelsäng, byrå, garderob och ett badrum med toalett och dusch. Ett litet fönster finns med utsikt över trädgården och poolen. I köket finns gasspis, ugn, diskmaskin, stort kylskåp med liten frys, kaffebryggare och vattenkokare. Köket är fullt utrustat för självhushåll med allehanda porslin och kokkärl. Strykjärn och hårfön finns också. 

AC anläggningen drivs av vår egenproducerade solenergi från solpaneler här på gården så använd den gärna dagtid. 

 Till lägenheten hör två privata möblerade pergolor/uteplatser. En i norrläge med sol på morgonen och skön skugga resten av dagen och ytterligare en pergola i olivlunden som har sol hela dagen.

På särskild förfrågan kan lägenhet Olivo hyras ut till 4 personer då öppnas ett ytterligare sovrum med två separata sängar och ett badrum i bottenplan av lägenheten. 

Gäster på Residenza Cornino är välkomna till trädgården med poolområdet. Skugga finns under pergola och parasoller vid poolen. Det finns en gemensam grillplats i söderläge där det går utmärkt att grilla.Dessutom finns en stor gemensam pergola i västerläge där solnedgången kan avnjutas och varifrån man ser San Gimignano. Utsikten är milsvid och hänförande över mjuka kullar med vingårdar, vinfält och olivlundar och de blå bergen i fjärran.