Lägenhet Panorama 2 + 2 personer. 60 kvm

I lägenhetshyran ingår fri WiFi , fri parkeringsplats, sänglinne & handdukar och ett generöst utrustat kök för självhushåll. 

En extrasäng för en person finns tillgängligt i samma sovrum som dubbelsängen samt en bäddsoffa för en person i vardagsrummet. Tillägg 1000 sek/person/vecka och per bädd. Det är alltså möjligt att bo totalt fyra personer i lägenheten. 

Panorama är en stor ljus och mycket rymlig lägenhet på 60 kvm. Direkt från entrén är det kombinerade vardagsrummet och köket. I vardagsrummet är det möblerat med en bäddsoffa, fåtöljer, TV och stereo. Köket är fullt utrustat för självhushåll med allehanda porslin och kokkärl. I köket finns gasspis och ugn, diskmaskin, kylskåp med köldfack, kaffebryggare och vattenkokare. Matbordet är runt och med fyra stolar

I det mycket rymliga sovrummet finns en dubbelsäng och en extra singelsäng samt en byrå. I sovrummet finns en AC anläggning. AC anläggningen drivs av vår egenproducerade solenergi från solpaneler här på gården så använd den gärna dagtid. Det finns också en utgång från sovrummet som vetter mot baksidan av huset det gör i och urlastning av bilen enkel. I direkt anslutning till sovrummet, ett trappsteg upp, ligger ett stort badrum med dusch. Där finns också ett särskilt rum för garderober, elektrisk fläkt och strykjärn. Hårfön finns. 

Utanför lägenheten ligger en stor privat möblerad altan under en pergola som ger skön skugga varma dagar. Utsikten är påfallande vacker över vinfält och olivlundar. Altanen gränsar till lägenheten Lagos altan och privat känsla mellan uteplatserna skapas med växter på spaljeer och pergola.

Gäster på Residenza Cornino är välkomna till trädgården med poolområdet. Skugga finns under pergola och parasoller vid poolen. Det finns en gemensam grillplats i söderläge där det går utmärkt att grilla. Dessutom finns en stor gemensam pergola i västerläge där solnedgången kan avnjutas och varifrån man ser San Gimignano. Utsikten är milsvid och hänförande över mjuka kullar med vingårdar, vinfält och olivlundar och de blå bergen i fjärran.